StreetWiser

Over ons StreetWiser stratenmaker

Allround stratenmakersbedrijf

StreetWiser staat voor ‘wijzer in bestraten’. Dit betekent dat we u graag de weg wijzen binnen de vele bestratingsmogelijkheden, én dat we meer kennis
inbrengen om van uw project een groot succes te maken. Al te vaak wordt namelijk onderschat wat er allemaal bij een goede, zorgeloze bestrating komt kijken. U hecht echter natuurlijk wel aan een stratenmaker die zijn vak verstaat. Onze stratenmakers zijn de professionals die voor het beste resultaat zorgdragen. Zij beschikken over de kennis en jarenlange ervaring om ieder project perfect uit te voeren. Aarzel niet om contact op te nemen. Vul het contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in, en wij zorgen ervoor dat u spoedig ons aantrekkelijk voorstel in huis hebt. Een voorstel dat u past qua uitvoering, prijs en moment van realisatie.

Met trotse groet,

Paul Overgaauw
trotse stratenmaker
– Ontwerp
– Ruime collectie stenen en tegels
– Advisering ondergrond
– Bestrating
– Afwatering
– Materialenafvoer

U ontvangt van ons altijd volledige duidelijkheid vooraf. Samen met u bepalen we de aanpak en leggen deze vast ter voorkoming van ieder misverstand. Een prettige zekerheid voor u. Bij StreetWiser geldt altijd; afspraak = afspraak.